suna la 0758 104 088

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 500 LEI

  • Inchiriaza acum!!! Inchiriaza acum!!!
  • Ingrijire aromatica cu uleiuri esentiale organice pentru confortul si starea ta de bine!!!! Ingrijire aromatica cu uleiuri esentiale organice pentru confortul si starea ta de bine!!!!

Cine suntem


www.mag365.ro (ADDA Shop Infinity SRL,
J40/8493/05.07.2013, RO30774712) a fost conceput din dorinta de va oferi posibilitatea achizitionarii online a unei game variate de produse medicale, oferindu-va, totodata, confortul cumparaturilor rapide.

Va puteti baza pe o echipa formata din profesionisti cu o bogata experienta in domeniu, preocupati sa va acorde asistenta si sfaturi competente.
Demersurile initiate de noi sunt menite sa sustina calitatea produselor si serviciilor pe care le veti achizitiona prin intermediul acestui shop online.

Valorile companiei

Diversitate

Diversitatea genereaza idei si solutii de dezvoltare. Portofoliul cuprinzator este cartea noastra de vizita si sugereaza tendinta pentru viitor a activitatilor intreprinse de compania noastra pentru a satisface complexitatea nevoilor dumneavoastra.

Pasiune

Lucram cu dedicare pentru domeniul in care am ales sa ne facem cunoscuti.

Calitate

Mizam pe calitate. Procesul de dezvoltare este continuu. Ne bazam pe atributele produselor si serviciilor livrate spre satisfactia clientilor. Lucram constant la imbunatatirea serviciilor pentru a ne putea imbunatati standardele de calitate.

Incredere

Ne ghideaza increderea in fortele proprii, increderea ca vom reusi sa transmitem mai departe eforturile depuse de colaboratorii nostri in crearea unor produse inovatoare.

Va multumim ca ati ales www.mag365.ro si va garantam ca veti regasi in noi un aliat in procesul de selectare a celor mai bune produse.

© Copyright 2020 ADDA Shop Infinity SRL. Toate drepturile rezervate